مدیریت رواناب حاصل از بارندگی اخیر با پروژه های آبخیزداری و بیابان زدایی در شهرستان راور

تاریخ انتشار : 1403/02/01 - ساعت انتشار: ١٤:٢١ - گروه خبری : اخبار شهرستان

از اهداف اجرای پروژه های بیومکانیک مانند احداث تشتک و هلالی آبگیر همراه با بذرکاری می توان به تغذیه سفره های آب زیر زمینی ، تقویت پوشش گیاهی، جلوگیری از فرسایش آب و خاک و حفظ زیر ساخت ها اشاره نمود.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت شهرستان راور: عباسی فرماندار راور در حاشیه بازدید از پروژه های منابع طبیعی در شهرستان گفت: بخش قابل توجهی از رواناب حاصل از بارندگی اخیر توسط پروژه های آبخیزداری و بیابان زدایی مدیریت گردیده و ضمن تغذیه سفره های آب زیر زمینی از وجود سیلاب جلوگیری بعمل آمد.

هادی صادقی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان راور با اشاره به اثر بخشی پروژه احداث گوراب منطقه غرب و جنوب غرب شهر راور، گفت : طی سال های 1398تا 1402 تعداد 7200 گوراب در سطحی معادل 3600 هکتار در اراضی ملی و مرتعی احداث که این گوراب ها در بارندگی اخیر میزان 180 هزار  متر مکعب آب حاصل از رواناب های ایجاد شده را به سمت سفره های آب زیر زمینی هدایت و از ایجاد و حرکت سیل به سمت شهر راور جلوگیری به عمل آوردند.

صادقی افزود: از اهداف اجرای پروژه های بیومکانیک مانند احداث تشتک و هلالی آبگیر همراه با بذرکاری می توان به تغذیه سفره های آب زیر زمینی  ، تقویت پوشش گیاهی، جلوگیری از فرسایش آب و خاک و حفظ زیر ساخت ها اشاره نمود.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج