تجلیل از فعالین طرح ایران سر سبز ، ایران قوی
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان: طی 18 سال گذشته با توجه به همکاری خوب اداره کل آموزش و پرورش با این اداره کل بیش از یک میلیون و دویست هزار نفر ساعت آموزش در مدارس شمال استان کرمان داشتهایم به گونه ای که هر دانش آموز حداقل 10 ساعت آموزش تخصصی مرتبط با موضوعات منابع طبیعی را فراگرفتهاند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان نشست هم اندیشی و تجلیل از فعالین طرحهای فرهنگ سازی ایران سرسبز، ایران قوی، توان افزایی آبخیزنشینان با هدف تقدیر از دست اندرکاران پروژه های «کودکان، دوستان طبیعت –ایران سرسبز ایران قوی پویش شهید سید عنایت الله مرادی –طرح توان افزایی آبخیزنشینان در حوضه های آبخیز منتخب» به همراه رونمایی از کتاب تخصصی حوزه منابع طبیعی ویژه دانش آموزان گروه الف و ب با حضور وبیناری دکتر مرادی مدیرکل دفتر آموزش،ترویج و مشارکتهای مردمی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، دکتر رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان، فلاح مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان و فلاحی مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در محل سالن اجتماعات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان برگزار شد.
علیرضا ابوالحسنی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان هدف از برگزاری جلسه را فرایندسازی برای فرهنگسازی و ارتقاء مشارکت بین دستگاهی عنوان کرد و افزود: یکی از برنامههای مهم اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تحقق فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) که فرموده اند: «فرهنگ منابع طبیعی باید به معارف عمومی تبدیل شود».
ابوالحسنی اظهار داشت: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان دو هدف اصلی را دنبال مینماید. هدف اول شامل آموزش خانوادهها، جوامع محلی روستایی، عرصه نشینان و آحاد مردم با استفاده از ظرفیت همیاران دانش آموزی و هدف دوم استفاده از ظرفیت جمعیت جوانان هلال احمر که بعنوان همیاران طبیعت می توانند این نقش را ایفا نمایند.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان در ادامه افزود: طی 18 سال گذشته با توجه به همکاری خوب اداره کل آموزش و پرورش با این اداره کل بیش از یک میلیون و دویست هزار نفر ساعت آموزش در مدارس شمال استان کرمان داشتهایم به گونه ای که هر دانش آموز حداقل 10 ساعت آموزش تخصصی مرتبط با موضوعات منابع طبیعی را فراگرفتهاند.
ابوالحسنی یکی از مهمترین اثرات اقدامات آموزشی و فرهنگسازی در سالهای اخیر انتقال مطالب آموزشی از طریق افراد آموزش دیده به خانواده ها عنوان کرد و افزود: دانش آموزانی که مباحث منابع طبیعی را آموزش دیدهاند به عنوان همیاران طبیعت ما را در حفاظت، احیاء و توسعه عرصه های منابع طبیعی و مهمتر از آن آموزش سایر اعضای خانواده همراهی و یاری می نمایند.
رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش از مهم ترین ارکان تعلیم و تربیت در جامعه ایران اسلامی است، گفت: آموزش های هدفمند که در این قبیل طرح ها انجام شده است باعث اهمیت بیشتر نسل آینده به منابع طبیعی خواهد شد و این موضوع نقطه عطفی در پرورش نسل های آینده برای داشتن کشوری سبز خواهد بود.
وی اظهار داشت: با توجه به ظرفیت بالایی که آموزش و پرورش در استان دارد اگر بخواهیم سرمایهگذاری فرهنگی و زمینه سازی برای حفظ و احیا منابع طبیعی کشور و استان داشته باشیم که اثرات آن در آینده موجب رضایت و قبولی ما باشد بهتر است در ابعاد گوناگون از ظرفیت آموزش و پرورش استفاده نمائیم.
رضایی در ادامه افزود: برای ارتقاء فرهنگ حفاظت و احیای عرصه های منابع طبیعی و ایجاد حس مسئولیت و طبیعت دوستی برای نسلهای فعلی و منتقل نمودن آن به آیندگان بهترین مقوله امر آموزش است.
فلاحی مدیر کل اداره امور اجتماعی و فرهنگی استانداری به آثار آموزش به دانش آموزان اشاره کرد و اداره آموزش و پرورش را یکی از مهم ترین مراکز فرهنگسازی در زمینه آموزش و تربیت دانست و عنوان کرد: دانش آموزانی که مباحث مرتبط با فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست را فراگرفته باشند می توانند در بسیاری از مواقع خود ترویج دهنده این فرهنگ به خانواده خویش باشند.
در ادامه از کتاب "گیاهان ما" که توسط اداره آموزش،ترویج و مشارکت های مردمی و با همراهی تشکل مردمی جمعیت دوستداران زمین سبز ویژه دانش آموزان گروه الف و ب برای آشنایی با انواع گیاهان جنگلی و مرتعی بومی شمال استان کرمان تألیف شده است رونمایی شد.امید است در سال تحصیلی پیش رو بین مدارس تحت پوشش طرح توزیع کرد.
ارسال به دوست