آموزههای منابع طبیعی در دروس حوزه و دانشگاه گنجانده شود/تقدیر مسئولان منابع طبیعی از مدیر حوزههای علمیه خواهران
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به تفاهمنامه امضا شده میان این سازمان و مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران گفت: به دنبال این هستیم که برخی از پایاننامههای حوزوی به انفال و منابع طبیعی اختصاص یابد و آموزههای منابع طبیعی در دروس حوزه و دانشگاه گنجانده شود.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به تفاهمنامه امضا شده میان این سازمان و مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران گفت: به دنبال این هستیم که برخی از پایاننامههای حوزوی به انفال و منابع طبیعی اختصاص یابد و آموزههای منابع طبیعی در دروس حوزه و دانشگاه گنجانده شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم، حجتالاسلام و المسلمین سید مصطفی طباطبایینژاد امروز در نشست مدیران استانی 28 استان و معاونان فرهنگی تبلیغی و معاونان پژوهشی استانی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران که در سالن آیتالله شرعی در قم برگزار شد، با بیان اینکه دستاوردهای انسان در چهار حالت متصور است، اظهار کرد: برخی از دستاوردها تا لحظه مرگ همراه است و زینت زندگانی انسان است اما دستاورد دوم دستاوردی است که بعد از مرگ نیز همراه با ما است و در این مورد میتوان به اعمال اشاره کرد، دستاوردهای سوم نیز انسان را به بهشت می برد و دسته چهارم اعمالی است که برای انسان صدقه جاریه است که در دنیا مفید است و بعد از مرگ نیز برای انسان برکت به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه آموزههای حوزه منابع طبیعی باید در خانهها برای افراد گفته شود، عنوان کرد: انفال باید برای مردم معرفی و نقش عنصر آب و خاک و هوا و درخت در زندگی انسان گفته شود و در این راستا باید پایاننامههای حوزوی و دانشگاهی مرتبط با انفال و عناصر طبیعی باشد و اگر بتوان در دروس درسی نیز این مباحث گنجانده شود اقدامی بسیار پسندیده است که این مباحث در تفاهمنامهای میان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران مورد تاکید قرار گرفته است.
مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری با تاکید بر اینکه درخت تا زمانی که استفاده می شود یک صدقه جاری برای انسان است، مطرح کرد: تمامی انبیا و ائمه و بزرگان به درختکاری توصیه کردهاند و این موضوع همیشه مورد تاکید بوده است.
وی ادامه داد: درختکاری نباید به هفته منابع طبیعی محدود شود که در این راستا پویش نهالکاری همگانی برای ایرانی سرسبز درحال دنبال شدن است تا همه مردم در ایام مختلف سال نسبت به موضوع درختکاری ورود کنند.
طباطبایینژاد با تاکید بر اینکه حفظ و پایداری منابع آبی همیشه مورد تاکید بوده است، عنوان کرد: برای رسیدن به اهداف منابع طبیعی نمیتوان با یک سازمان به نتیجه رسید و تحقق اهداف نیازمند مشارکت همگانی است.
لازم به ذکر است، در این مراسم نماد درختچه بادام کوهی که از گونههای ذخیرگاهی قم است توسط پرویز گرشاسبی معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به حجتالاسلام والمسلمین بهجتپور مدیر حوزههای علمیه خواهران اهدا شد.
محمد شعاعی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قم در این مراسم طی سخنانی در مورد گونه بادامچه کوهی گفت: این گونه ،بادامچه کوهی است که رویشگاه طبیعی آن در ذخیرگاههای استان قم است و از گونههایی است که قطع آن بر اساس قانون ممنوع است.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |